Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης

15:12 - 05/05/2023

Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Ειδήσεις σήμερα Μητσοτάκης για Marfin: H τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την […] Το άρθρο Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μαρκόπουλος: Παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Δίνει μάχη εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην Εντατική μετά από επιπλοκές στη θεραπεία του καρκίνου

Ο συνθέτης νοσεί εδώ και έναν χρόνο - Η ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του.

Διαβάστε το στο tovima

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης

Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: "Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης

Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο… Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ ο σπουδαίος συνθέτης

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» νοσηλεύεται ο μεγάλος συνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος, μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία […] The post Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ ο σπουδαίος συνθέτης appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική ο σπουδαίος συνθέτης

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» εισήχθη ο σπουδαίος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει To άρθρο Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική ο σπουδαίος συνθέτης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Γιάννης Μαρκόπουλος: Παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»ekomninou Σαβ, 06/05/2023 - 14:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Παραμένει στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα»

Για δεύτερη ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα», ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μαρκόπουλος υποβλήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε εγχείρηση, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά δεδομένου ότι ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος, παρουσιάστηκαν επιπλοκές Η κατάσταση του 84χρονου δημιουργού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον σπουδαίο συνθέτη

Δύσκολες ώρες για τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος εισήχθη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα».  «Ο σπουδαίος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα Παρασκευή 5/5, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση¨, αναφέρει το ιατρικό […] The post Γιάννης Μαρκόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον σπουδαίο συνθέτη appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης

Ο συνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «ο Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση». Πηγή The post Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης

Ο συνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «ο Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση». Το άρθρο Γιάννης Μαρκόπουλος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο συνθέτης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη