ΠΟΥ: Τέλος η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον κορωνοϊό

17:18 - 05/05/2023

Η Covid-19 δεν αποτελεί πλέον μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Παράλληλα, ο ΠΟΥ ανέφερε ότι ο κορωνοϊός τελεί πλέον υπό επαρκή έλεγχο.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Covid 19: Ο ΠΟΥ λέει ότι δεν αποτελεί πια «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Η Covid-19 δεν αποτελεί πλέον μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), λέγοντας ότι η Covid τελεί πλέον υπό επαρκή έλεγχο. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς το τέλος της πανδημίας που έχει σκοτώσει περισσότερους από 6,9 εκατομμύρια ανθρώπους. «Με μεγάλη ελπίδα δηλώνω ότι η Covid-19 δεν συνιστά πλέον μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία σε διεθνές επίπεδο, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, εκτιμώντας ότι η πανδημία έχει οδηγήσει σε «τουλάχιστον 20 εκατομμύρια» θανάτους, αριθμός σχεδόν τριπλάσιος από τον επίσημο απολογισμό του Οργανισμού. Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ που στις

Διαβάστε το στο militaire.gr

ΠΟΥ: Η Covid-19 δεν αποτελεί πλέον μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία

ΠΟΥ: Η Covid-19 δεν αποτελεί πλέον μια παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγείαekomninou Παρ., 05/05/2023 - 17:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

ΠΟΥ: Η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον κορωνοϊό έληξε

Σε σημερινή του έκθεση, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), αναφέρει  ότι η COVID-19 δεν χαρακτηρίζεται πλέον ως παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πάνελ με ειδικούς σε θέματα υγείας από όλο τον κόσμο συνεδρίασε για να αποφασίσει εάν η COVID-19 συνεχίζει να συνιστά κατάσταση έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Όπως αναφέρει ο Το άρθρο ΠΟΥ: Η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον κορωνοϊό έληξε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κορονοϊός: Τέλος η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ

Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι ο κορονοϊός δεν αποτελεί πλέον “παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία”. Η ανακοίνωση έρχεται 3 χρόνια μετά την πρώτη κήρυξη του υψηλότερου επιπέδου συναγερμού. Ο κορονοϊός δεν χαρακτηρίζεται πλέον ως παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σηματοδοτώντας έτσι ένα συμβολικό τέλος στην καταστροφική πανδημία που προκάλεσε αδιανόητα «lockdown», ανέτρεψε τις […] The post Κορονοϊός: Τέλος η παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα