Φως στο Τούνελ: Η νονά του 15χρονου που εξαφανίστηκε από τη Μύκονο «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – «Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ»
02:00 - 06/05/2023
Το «Φως στο Τούνελ» βγήκε στον «αέρα» του Mega το βράδυ της Παρασκευής (5/5) και μια από τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη ήταν κι αυτή της πρόσφατης εξαφάνισης του 15χρονου Νικόλα από τη Μύκονο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η νονά του ανήλικου μίλησε ζωντανά και απηύθυνε έκκληση για να βρεθεί το βαφτιστήρι της και καθώς μιλούσε «λύγισε» από την συγκίνηση «Αν με ακούει το παιδί, να πάρει ένα ταξί και να έρθει στη νονά του! Θα κατέβω εγώ να το πληρώσω το ταξί! Αν με ακούει… Μακάρι να με ακούει… Εγώ μένω στην Αθήνα, στην Μεταμόρφωση και δεν ξέρω τι έγινε με την αποβολή» τόνισε η νονά του μικρού αγοριού που αγνοείται από την Μύκονο για να ξεσπάσει σε κλάμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φως στο Τούνελ – Amber Alert : Η νονά του 15χρονου που εξαφανίστηκε από τη Μύκονο «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής
Το «Φως στο Τούνελ» βγήκε στον «αέρα» του Mega το βράδυ της Παρασκευής (5/5) και μια από τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη ήταν κι αυτή της πρόσφατης εξαφάνισης του 15χρονου Νικόλα από τη Μύκονο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η νονά του ανήλικου μίλησε ζωντανά και απηύθυνε έκκληση για να […]
Το άρθρο Φως στο Τούνελ – Amber Alert : Η νονά του 15χρονου που εξαφανίστηκε από τη Μύκονο «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr