God Save the King: Στέφθηκε βασιλιάς ο Κάρολος – Νέα εποχή για τη βρετανική μοναρχία

14:38 - 06/05/2023

God save the King. Ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε βασιλιάς της Βρετανίας από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι σε μια μεγαλοπρεπή και βαθιά θρησκευτική τελετή στο Λονδίνο. Ο Αρχιεπίσκοπος τοποθέτησε το ηλικίας 360 ετών Στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του μονάρχη καθώς εκείνος καθόταν σε έναν θρόνο του 14ου αιώνα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Ο Κάρολος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«God Save the King»: Στέφθηκε Βασιλιάς ο Κάρολος Γ’

Οκτώ μήνες αφότου έγινε βασιλιάς, ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε σήμερα στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής ενώπιον σχεδόν 2.300 προσκεκλημένων. Ο Αρχιεπίσκοπος του Κατέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι τοποθέτησε το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του Καρόλου Γ’. Λίγο νωρίτερα, ο μονάρχης ορκίστηκε να υπηρετεί τους υπηκόους του και να προστατεύει την Εκκλησία της […] «God Save the King»: Στέφθηκε Βασιλιάς ο Κάρολος Γ’ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Στέφθηκε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ – Ο όρκος κατά την τελετή στέψης

Η Βρετανία σήμερα περνάει στην επόμενη, βασιλική της ημέρα. Εβδομήντα χρόνια μετά τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βρετανική Κοινοπολιτεία στέφουν τους νέους τους βασιλείς – τον Κάρολο Γ΄ και την Καμίλα

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»