Στέλιος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor – Φωτογραφίες TLIFE
14:46 - 06/05/2023
Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και το
To άρθρο Στέλιος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star»
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Διαβάστε το στο Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star
Ο Στέλιος Χανταμπάκης το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου επέστρεψε...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star
Ο Στέλιος Χανταμπάκης το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαΐου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα τον περίμενε η πιο γλυκιά έκπληξη! Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τον υποδέχτηκαν η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη και τα δυο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγες ώρες ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής, που […]
The post Σπύρος Χανταμπάκης: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτέλιος Χανταμπάκης: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star
Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 μετά από τέσσερις μήνες στο Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης έκανε μάλιστα κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την οικογένειά μου. Μου έλειψαν πολύ. Δεν μετάνιωσα που έφυγα. Αποχώρησα με πολλή χαρά από […]
The post Στέλιος Χανταμπάκης: Oι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr