Σίσσυ Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο – «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…»
11:18 - 20/10/2019
«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο Χρήστος Φερεντινός από δω και η Σίσσυ Χρηστίδου από εκεί» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο – «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο – "Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…" (VIDEO)
«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο Χρήστος Φερεντινός από δω και η Σίσσυ Χρηστίδου από εκεί» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, σήμερα απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις, διαψεύδοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη.
«Μου κάνει εντύπωση που το είπε αυτό η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η χρονιά εκείνη θεωρήθηκε και από τα media ότι δεν ήταν η τρελή επιτυχία της χρονιάς, αλλά έκανε 25άρια που τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή νούμερα. Απλά επειδή απέναντι υπήρχε το Πρωινό με τη Φαίη και τον Γιώργο, που έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα από εμάς, οπότε θεωρήθηκε ότι η δική μας εκπομπή δεν πήγε καλά. Αλλά στην πορεία είδαμε να θεωρούνται πετυχημένες εκ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδει την Γκαγκάκη για τις σχέσεις της με τον Φερεντίνο [βίντεο]
Η συνύπαρξη τους και μάλιστα σε μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, είχε ξαφνιάσει αρκετούς. Χρήστος Φερεντίνος […]
The post Η Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδει την Γκαγκάκη για τις σχέσεις της με τον Φερεντίνο [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο! «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…»
Μία απίστευτη αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, την εποχή που έκαναν μαζί πρωινό στον ΑΝΤ1 πριν λίγα χρόνια, έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη...
The post Η Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο! «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο – «Μου κάνει εντύπωση που το λέει αυτό…»
«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο Χρήστος Φερεντινός από δω και η Σίσσυ Χρηστίδου από εκεί» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, σήμερα απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις, διαψεύδοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη. «Μου κάνει εντύπωση που το είπε αυτό η Κατερίνα Γκαγκάκη. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr