Σούπα με ζυμαρικά και λουκάνικα
22:10 - 06/05/2023
Υλικά 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 λουκάνικα γαλοπούλας, σε κιμά 1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι, σε κύβους 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 400 γρ. ντομάτες σε κύβους 8 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 3/7 φλ. τσαγιού φαρφάλες ή άλλα κοφτά ζυμαρικά 2 φλ. τσαγιού πράσινα φασολάκια, κομμένα στη μέση (μερικά φλιτζάνια σπανάκι ή ψιλοκομμένο μπρόκολο μπορούν να αντικαταστήσουν τα πράσινα φασολάκια) Λίγο κόκκινο πιπέρι Παρμεζάνα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέστε το κρέας από τα λουκάνικα και μαγειρέψτε για 3 έως 5 λεπτά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και αφήστε στην άκρη. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς σ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr