Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, δεν το περίμενε κανείς»
11:44 - 07/05/2023
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου για την παρουσίαση του First Dates και την […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, δεν το περίμενε κανείς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζενεβιέβ Μαζαρί για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star: «Ήταν λίγο σοκ, δεν το περίμενα»
«Δεν περίμενε κανείς ότι η Βίκυ θα πει αντίο σε μία εκπομπή σαν το Shopping Star, γιατί είναι μια συγκλονιστική εκπομπή» ανέφερε
Διαβάστε το στο Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, κανείς δεν περίμενε ότι θα πει αντίο στο Shopping Star»
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου έκανε δηλώσεις η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η
To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Ήταν σοκ, κανείς δεν περίμενε ότι θα πει αντίο στο Shopping Star» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΖενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά και Shopping Star: «Ήταν ένα σοκ, κανείς δεν περίμενε ότι θα πει “αντίο”»
H Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το νέο της εγχείρημα στο First Dates, αλλά και για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. «Με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι μου είπαν ότι με σκέφτονται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και εμένα μου άρεσε γιατί το είχα δει και στο εξωτερικό» είπε για το […]
The post Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά και Shopping Star: «Ήταν ένα σοκ, κανείς δεν περίμενε ότι θα πει “αντίο”» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr