Ηλίας Βρεττός: «Κάθε φορά που συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα»
16:18 - 07/05/2023
Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε το απόγευμα της Κυριακής ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Ναταλία […]
The post Ηλίας Βρεττός: «Κάθε φορά που συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός: «Κάθε φορά που συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα»
Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε το απόγευμα της Κυριακής ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. «Έχω αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κάνω πράγματα πρωταγωνιστικά επάνω μου, γιατί όσες φορές συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα – αν και ήταν μεγάλο σχολείο – αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να κάνω ακριβώς αυτό που ήθελα. Έπρεπε να μπω στη συνταγή ενός άλλου και αυτό με περιόριζε», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός. «Αποφάσισα να συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που μπορούν να μπουν στη δική μου συνταγή σε επίπεδο διασκέδασης. Ήμουν από τους
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒρεττός: «Όσες φορές συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα, δεν με άφηναν να κάνω αυτό που ήθελα»
"Πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό για να τα βροντήξω και να φύγω, μου φαίνεται αδιανόητο", δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗλίας Βρεττός: "Κάθε φορά που συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα"
"Πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό για να τα βροντήξω και να φύγω, μου φαίνεται αδιανόητο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr