Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα και το κλείνω εδώ»
11:24 - 08/05/2023
Την έντονη ενόχλησή της για το δημοσίευμα της Real News που αφορά στην προσωπική της ζωή εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα και το κλείνω εδώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές και το κλείνω εδώ!»
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα της Real News που αφορά στην προσωπική της ζωή.Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσίευμα της Real News που αφορά στην προσωπική της ζωή.«Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη Real News. Δεν καταλαβαίνω, οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί. Γιατί, βρε παιδιά, δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο; Έγραψαν ότι είμαι σε νέα σχέση, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: «Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα και το κλείνω εδώ»
«Ναι μεν έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά όχι να μου χρεώνεται πράγματα από δω κι από κει»
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Καινούργιου: Διαψεύδει δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή
Στην διάψευση δημοσιεύματος που αφορά στην προσωπική της ζωή προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. «Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη Real News. Δεν καταλαβαίνω, οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί. Γιατί, βρε παιδιά, δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο; Έγραψαν ότι είμαι σε νέα σχέση, δεν ισχύει τίποτα […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Διαψεύδει δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr