Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος έξω»
14:54 - 08/05/2023
Τη συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος έξω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος έξω»
Τη συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαΐου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχουν βρεθεί δύο φορές στο Μεγανήσι και σκέφτηκε μετά τη συνάντησή τους πως είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος στην κανονική ζωή. «Δύο φορές τον έχω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Δυο φορές τον έχω πετύχει στο Μεγανήσι και είπα από μέσα μου…»
Με αφορμή τη συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Πρωινό, η Ελένη Μενεγάκη θέληση να […]
The post Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Δυο φορές τον έχω πετύχει στο Μεγανήσι και είπα από μέσα μου…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Άλλος στην τηλεόραση άλλος έξω»
Το σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜενεγάκη για Λιάγκα: «Είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος έξω»
Μενεγάκη: Με αφορμή τη συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Πρωινό η παρουσιάστρια έκανε το σχόλιο της για τον δημοσιογράφο Με αφορμή τη συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Πρωινό, η Ελένη Μενεγάκη θέληση να κάνει μια παρατήρηση για τις δύο όψεις του παρουσιαστή, αυτήν […]
The post Μενεγάκη για Λιάγκα: «Είναι άλλος στην τηλεόραση και άλλος έξω» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr