Έτσι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

19:46 - 08/05/2023

Έτσι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός 08/05/2023 Με όλους τους διαθέσιμους βασικούς του και διάταξη 4-3-3, όπως και κόντρα στην ΑΕΚ, παρατάσσει ο Ζοσέ Ανιγκό τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τη συνταγή της «Opap Arena», δηλαδή το 4-3-3 με τους τρεις αμυντικούς χαφ, επιλέγει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ζοσέ Ανιγκό. Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Τζολάκης, Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα, με τους Παπασταθόπουλο και Ντόη στα στόπερ. Εμβιλά, Χουάνγκ και Σαμασέκου είναι οι τρεις χαφ, Μπιέλ και Φορτούνης στα άκρα της επίθεσης και ο Μπακαμπού στην κορυφή. Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Σω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (8/5, 21.00) για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ολυμπιακός: Οι 11 του Ανιγκό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό {21:00, COSMOTE SPORT 2 HD} στο Φάληρο και ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε για το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής των Playoffs της Stoximan Super League.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Νικολαΐδης: «Και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!»

Για τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τοποθετήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova, υπογραμμίζοντας ότι και η ΑΕΚ είχε κρούσματα κορονοϊού, πριν το ντέρμπι με τους «πράσινους».   Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό το περιστατικό του […] The post Νικολαΐδης: «Και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»