Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν δύο από πίσω και μου έβαλαν γυαλί στην μασχάλη για να φοβηθώ»

02:12 - 09/05/2023

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για τα πολυάριθμα ταξίδια που έχει κάνει […] The post Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν δύο από πίσω και μου έβαλαν γυαλί στην μασχάλη για να φοβηθώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: Ήρθαν δύο από πίσω και μου έβαλαν γυαλί στην μασχάλη για να φοβηθώ

Στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (8/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μοιράστηκε στιγμές από την πολιτική και προσωπική του διαδρομή. Μίλησε, όμως, και για τη ζωή του εκτός της πολιτικής σκηνής. Όπως αποκάλυψε, «ξέφυγε» από την οικογένειά του και έγινε Παναθηναϊκός και αφορμή στάθηκε ένα ποντίκι! «Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει. Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν τέσσερις τύποι και μου έβαλαν ένα γυαλί κάτω από τη μασχάλη»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξυ άλλων ένα περιστατικό όπου του επιτέθηκαν βίαια για να τον ληστέψουν. «Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Στα περισσότερα έχω πάει και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 μέρες. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν δύο από πίσω και μου έβαλαν γυαλί στην μασχάλη για να φοβηθώ»

Για τα πολυάριθμα ταξίδια που έχει κάνει  και τους κινδύνους που αντιμετώπισε σε ένα από αυτά μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.Για τα πολυάριθμα ταξίδια που έχει κάνει  και τους κινδύνους που αντιμετώπισε σε ένα από αυτά μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.«Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Τα περισσότερα ήταν και μόνος μου. Μου άρεσε πολύ κι έλεγα θα πάω εκεί 5 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και οι δυο μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη»

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Νίκος To άρθρο Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθαν στο φανάρι τέσσερις τύποι και οι δυο μου έβαλαν ένα γυαλί στην μασχάλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχω κάνει πάρα πολλά ταξίδια σε πάνω από 50 χώρες. Τα περισσότερα ήταν και μόνος μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο