Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεκαθαρίζει για Τζένη Καρέζη και Αλίκη Βουγιουκλάκη

08:24 - 07/02/2020

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Τζένη Καρέζη και […] The post Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεκαθαρίζει για Τζένη Καρέζη και Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καρέζη και Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια» (βίντεο)

«Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες».

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκαλύπτει αν είχαν κόντρα Τζένη Καρέζη και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεκαθαρίζει για την κόντρα της Καρέζη με τη Βουγιουκλάκη

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχαν ποτέ κόντρα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: Δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης (VIDEO)

O Kωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Τζένη Καρέζη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά. Μου έκανε εκεί για τα αεροπλάνα και πώς κυνηγιούνται στον αέρα κι εγώ καθόμουν και τον κοιτούσα. Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πολύ καλό τέλος. Υπάρχει και η μοναξιά… Πολλές φορές για να κάνεις αυτή τη δουλειά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη λίγο τη ζωή και αυτό μετά το πληρώνεις. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος νομίζω π

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

O Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος στο “The 2night Show”  και μίλησε για τον παλιο ελληνικό κινηματογράφο, την επαφή του με σπουδαίους ηθοποιούς και φίλους των γονιών του αλλά και την πολυσυζητημένη κόντρα της μητέρας του Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. The post Κωνσταντίνος Καζάκος: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο