Ιλάειρα Ζήση: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους γνώρισα τον Μαυρίκιο»

11:20 - 09/05/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε η Ιλάειρα Ζήση, η οποία απάντησε για την γνωριμία της […] The post Ιλάειρα Ζήση: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους γνώρισα τον Μαυρίκιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για την γνωριμία της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις, μίλησε η Ιλάειρα Ζήση σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη.Για την γνωριμία της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις, μίλησε η Ιλάειρα Ζήση σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη.«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ιλάειρα Ζήση: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν είδαν τον Μαυρίκιο»

«Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής», λέει η Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ιλάειρα Ζήση: «Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο»

Η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και μίλησε για τη σχέση της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε αλλά και τον γάμο τους. «Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό. Φλερτάρουν τον […] The post Ιλάειρα Ζήση: «Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο