Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»
11:54 - 09/05/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη 9/5. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,
To άρθρο Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Έχω πολλή στεναχώρια, δεν με ακολουθείτε στο Instagram»
Συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα έδωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια του Mega πως θα την ακολουθήσει στο Instagram.Συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα έδωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα υποσχέθηκε στην παρουσιάστρια του Mega πως θα την ακολουθήσει στο Instagram.«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Έχω πολλή στεναχώρια, δεν με ακολουθείτε στο Instagram»
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη […]
The post Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Έχω πολλή στεναχώρια, δεν με ακολουθείτε στο Instagram» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr