Viral σημείωμα μαθήτριας σε πολυκατοικία: «Είμαι η Χάιντυ και δίνω Πανελλήνιες»
17:46 - 09/05/2023
Μαθήτρια προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και το σημείωμα που άφησε στο ασανσέρ έχει γίνει viral Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Viral σημείωμα μαθήτριας σε πολυκατοικία: «Είμαι η Χάιντι και δίνω Πανελλήνιες» – Τι της ευχήθηκαν οι γείτονες
Πανελλήνιες: Μαθήτρια προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και το σημείωμα που άφησε στο ασανσέρ έχει γίνει viral καθώς όπως και να το κάνουμε δεν συνηθίζεται. Η Χάιντι, όπως ονομάζεται η κοπέλα, ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και παρακάλεσε, με ευγενικό τρόπο, τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι και γενικότερα φασαρία την περίοδο αυτή που διαβάζει […]
Το άρθρο Viral σημείωμα μαθήτριας σε πολυκατοικία: «Είμαι η Χάιντι και δίνω Πανελλήνιες» – Τι της ευχήθηκαν οι γείτονες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grViral σημείωμα μαθήτριας σε πολυκατοικία: «Είμαι η Χάιντυ και δίνω Πανελλήνιες»
Μαθήτρια προετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και το σημείωμα που άφησε στο ασανσέρ έχει γίνει viral Tο σημείωμα μιας μαθήτριας έγινε viral, καθώς η Χάιντι, όπως ονομάζεται η κοπέλα, ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και παρακάλεσε, με ευγενικό τρόπο, τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα δίνει εξετάσεις. «Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και […]
The post Viral σημείωμα μαθήτριας σε πολυκατοικία: «Είμαι η Χάιντυ και δίνω Πανελλήνιες» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr