Σοκάρει ο Κώστας Καπετάνος! «Ο Άρης μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

20:18 - 09/05/2023

Σοκάρει ο Κώστας Καπετάνος! «Ο Άρης μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου» 09/05/2023 Ένα τεράστιο ζήτημα στο (ελληνικό) ποδόσφαιρο είναι οι οφειλές σε ποδοσφαιριστές προς τις ομάδες. Πρόκειται για μία κατάσταση που θίγει πάρα πολλούς, κυρίως Έλληνες, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και συχνά οδηγεί σε τραγικά γεγονότα, όπως η αυτοκτονία του Νίκου Τσουμάνη ή η πρόσφατη απόπειρα αυτοκτονίας πρώην παίκτη του Άρη. Ένα εκ των θυμάτων αυτού του προβλήματος, ο Κώστας Καπετάνος, μίλησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, για το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη προς αυτόν οφειλές από παλιές του ομάδες. «Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογρά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ – Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Δυστυχώς, είναι μια κατάσταση που την έχουμε ακούσει από ποδοσφαιριστές πολλών ομάδων. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Κώστας Καπετάνος, για το γεγονός πως υπάρχουν ακόμη προς αυτόν οφειλές από παλιές του ομάδες, κάνοντας αναφορά στον Άρη. Ο Κώστας Καπετάνος μίλησε στον αέρα του «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» και ανέφερε ότι οι οφειλές των ομάδων προς ποδοσφαιριστές έχουν ξεφύγει, […] The post Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστάει 300 χιλιάδες ευρώ – Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)