Survivor All Star: Τρελοί από χαρά οι κόκκινοι φεύγουν για Μαϊάμι

23:20 - 09/05/2023

Με γέλια και πανηγυρισμούς τελείωσαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τον αγώνα επάθλου του Survivor All Star.Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τις δύο ομάδες του Survivor All Star, για να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του σημερινού (9/5) αγώνα επάθλου και τις οδηγίες του αγωνιστικού στίβου. Παράλληλα αποκάλυψε το μεγάλο έπαθλο που τους είχε υποσχεθεί στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, που δεν είναι άλλο από το μεγάλο ταξίδι της νικήτριας ομάδας στο Μαϊάμι. Όλοι οι survivors ενθουσιάστηκαν όταν τους είπε πως η ομάδα που κερδίζει πετά για το έπαθλο αμέσως μετά από τον αγώνα για να παρακολουθήσει αγώνες Formula 1. Στο Μαϊάμι τους περιμένει πλούσιο φαγητό σε πολυτελές εστιατόριο και διαμονή σε ακόμη πιο πολ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού αποχώρησε, οι Κόκκινοι είδαν Formula 1 στο Μαϊάμι

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, αφήνοντας στον Άγιο Δομίνικο τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και τον… ρέκορντμαν, Σπύρο Μαρτίκα! Πέρα από την αποχώρηση, όμως, το αποψινό (09.05.2023) επεισόδιο του Survivor All Star είχε κι ένα τεράστιο έπαθλο, ένα από τα μεγαλύτερα μέχρι σήμερα: ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού αποχώρησε, οι Κόκκινοι είδαν Formula 1 στο Μαϊάμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού αποχώρησε, οι Κόκκινοι πήγαν Μαϊάμι

Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η Ρία Κολοβού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το  Survivor All Star , αφήνοντας στον Άγιο Δομίνικο τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Νίκο Μπάρτζη και τον… ρέκορντμαν, Σπύρο Μαρτίκα! Πέρα από την αποχώρηση, όμως, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχε κι ένα τεράστιο έπαθλο, ένα από τα μεγαλύτερα μέχρι σήμερα: ταξίδι στο Μαϊάμι και παρακολούθηση του Grand Prix της Formula 1! Οι Κόκκινοι έφαγαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και έκαναν βόλτες στο βραδινό Μαϊάμι, πριν πάνε σε ξενοδοχείο να ξεκουραστούν και την επόμενη μέρα στο Grand Prix της Formula 1 για να δεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον… κούκλο Λεκλέρκ.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά