Εριέττα Κούρκουλου για την τραγωδία στην Άρτα: «Οι γονείς που θρηνούν το μωρό τους δεν είχαν χρόνο και βοήθεια»
17:16 - 10/05/2023
Σε σοκ είναι οι κάτοικοι της Άρτας με τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους μέσα στο
To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου για την τραγωδία στην Άρτα: «Οι γονείς που θρηνούν το μωρό τους δεν είχαν χρόνο και βοήθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τον τραγικό θάνατο βρέφους στην Άρτα: «Οι άνθρωποι ήταν χαμένοι από χέρι…»
Την άποψή της για την τραγωδία στην Άρτα, όπου ένας πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να πεθάνει, πήρε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, εξέφρασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η κα Λάτση, ανέβασε μία φωτογραφία του γιου της Νίκου, μαζί με τον άνδρα της, Βύρωνα, και μίλησε για τα όσα βιώνουν οι γονείς τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην ευθύνη που έχει το κράτος στον θάνατο του βρέφους στην Άρτα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Πήρε χρόνο… Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου –Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην κοιλιά μου 9 μήνες, που του μιλούσα και του διάβαζα παραμύθια, που τον ένιωθα να στρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕριέττα Κούρκουλου για τον τραγικό θάνατο βρέφους στην Άρτα: «Οι άνθρωποι ήταν χαμένοι από χέρι…»
Στην τραγωδία της Άρτας, όπου ένας πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να πεθάνει, αναφέρθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.Στην τραγωδία της Άρτας, όπου ένας πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να πεθάνει, αναφέρθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.Συγκεκριμένα έγραψε: «Πήρε χρόνο… Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Εριέττα Κούρκουλου παίρνει θέση για την τραγωδία στην Άρτα: «Ήταν χαμένοι από χέρι»
Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του 14ων μηνών γιου της Νικόλα και έκανε τον απολογισμό της για τον γονεϊκό της ρόλο παίρνοντας παράλληλα θέση για την τραγωδία στην Άρτα. Η 30χρονη επιχειρηματίας εξήγησε με ένα μακροσκελές κείμενο τον χρόνο που χρειάστηκε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Βύρωνας για να αντιληφθούν τις […]
The post Η Εριέττα Κούρκουλου παίρνει θέση για την τραγωδία στην Άρτα: «Ήταν χαμένοι από χέρι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr