Το καρφί του Ανδρουλάκη στον Σρόιτερ – «Κύριε Σρόιτερ η ερώτησή σας δεν έχει σχέση με το θέμα»

21:50 - 10/05/2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ στην ΕΡΤ για τις επικείμενες εκλογές, εκτόξευσε το καρφί του προς τον Αντώνη Σρόιτερ, όταν δέχτηκε ερώτηση για το γεγονός πως δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δημοσιογράφος του Alpha ρώτησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι αν γίνει πρωθυπουργός της χώρας «θα συναντιέστε με αρχηγούς άλλων χωρών, γιατί εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχετε συναντήσει τον πρωθυπουργό». Τότε, εκείνος απάντησε πως «η ερώτηση δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που συζητάμε, αλλά αφού θέλετε, θα απαντήσω. Ουδέποτε έχω δεχτεί επίσημη πρόταση από τον κύριο Μητσοτάκη. Είμαι ένα χρόνο πρόεδρος και έχω συναντήσει έξι αρχηγούς κρατών». Στη συνέχεια, απαντώντας στη δε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης σε Σρόιτερ: «Η ερώτησή σας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας»

«Ο αγώνας μου είναι να βελτιωθεί η ζωή του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο debate των πολιτικών αρχηγών.«Η ερώτησή σας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας και την εξωτερική πολιτική», είπε απαντώντας στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο αποψινό debate. «Ουδέποτε έχω δεχτεί πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για συνάντηση», εξήγησε, ερωτηθείς για το αν θα έχει την ίδια στάση με ξένους ηγέτες, όπως με τον πρωθυπουργό. Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, τόνισε ότι «για μένα το θέμα είναι τι κάνουμε για την Τουρκία. Τι κάνει η Ελλάδα. Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί σε τρεις άξονες - ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική - τα ελληνικά σύνορα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας