Γιάνης Βαρουφάκης: Ασφάλεια δεν σημαίνει πανεπιστημιακή Αστυνομία

23:44 - 10/05/2023

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την ασφάλεια στα ελληνικά πανεπιστήμια σε σχέση και με την πανεπιστημιακή αστυνομία κλήθηκε να απαντήσει στον έκτο γύρο ερωτήσεων του ντιμπέιτ, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. «Το πιο εύκολο ερώτημα που μπορούσατε να κάνετε. Βεβαίως. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό από τότε που γύρισα στην Ελλάδα στο ΕΚΠΑ για να προσφέρω υπηρεσίες στα παιδιά μας και να δημιουργήσω συνθήκες ασφάλειας. Γνωρίζω τι σημαίνει ανασφάλεια. Έχω κλειδωθεί με φοιτητές μου στη Σίνα με διάφορους εξωσχολικούς να μας απειλούν. Ασφάλεια δεν σημαίνει πανεπιστημιακή αστυνομία. Σημαίνει διαφύλαξη του ασύλου που να παρέχεται από το ίδιο το πανεπιστήμιο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Debate – Βαρουφάκης: Ασφάλεια δεν σημαίνει πανεπιστημιακές αστυνομίες τύπου Κεραμέως

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει η ανασφάλεια μέσα στο πανεπιστήμιο. Έχω κλειδωθεί με φοιτητές μου σε αμφιθέατρο με διάφορους εξωσχολικούς να μας απειλούν για να σταματήσουμε το μάθημα»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας