Τραγωδία στην Άρτα: «Μακάρι να μην ζούσα εγώ κι όχι το παιδί μου» - Στην ψυχιατρική κλινική ο πατέρας

06:58 - 11/05/2023

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 37χρονος από την Άρτα. Την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή.Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Άρτα και σε όλη την χώρα για τον χαμό του 5,5 μηνών βρέφους που ο πατέρας του άφησε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει.  Ο 37χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει προσπαθήσει, φρούρουμενος στο νοσοκομείο να βάλει τέλος στην ζωή του ενώ μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική. Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή. Βγαίνοντας από τον Ανακριτή, σύμφωνα με το STAR ψέλισε  «να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο. Μακάρι να μη ζούσα εγώ κι όχι το παιδί μου». Σήμερα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά