Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν»
16:56 - 11/05/2023
Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν»
Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Στη συζήτηση που ακολούθησε, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον στην «Ελένη».
Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Στη συζήτηση που ακολούθησε, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε το τηλεοπτικό του μέλλον στην «Ελένη». Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησαν σε έναν απολαυστικό διάλογο. Νίκος Μουτσινάς: Να σου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν»
Μια απρόσμενη τηλεφωνική έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «Καλό
To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη εκτός και αν δεν με θέλουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr