Κρήτη: Φιλόζωος πιλότος «σήκωσε» ξανά το αεροπλάνο λίγο πριν την προσγείωση… για να μην σκοτώσει έναν λαγό

18:28 - 11/05/2023

Κρήτη: Φιλόζωος πιλότος έκανε μια «ηρωική» πράξη καθώς στην τελευταία πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο το βράδυ της 10ης Μαΐου, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», κλάσματα του δευτερολέπτου πριν την ώρα της τροχοδρόμησης «σήκωσε» εκ νέου το αεροπλάνο καθώς είδε έναν λαγό στον διάδρομο προσγείωσης. Στην καμπίνα προκλήθηκε αναστάτωση, όπως αναφέρει […] Το άρθρο Κρήτη: Φιλόζωος πιλότος «σήκωσε» ξανά το αεροπλάνο λίγο πριν την προσγείωση… για να μην σκοτώσει έναν λαγό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σήκωσε» αεροπλάνο πριν την προσγείωση για να μη σκοτώσει λαγό – Το πάτησε αμάξι μετά από λίγο

Μια απίστευτη στιγμή έζησαν επιβάτες τελευταίας πτήσης από Αθήνα – Ηράκλειο το βράδυ της 10ης Μαΐου, καθώς ο πιλότος σήκωσε ξανά το αεροπλάνο πριν την προσγείωση, για να μη σκοτώσει έναν λαγό. Βέβαια, η μοίρα έπαιξε άλλο παιχνίδι, αφού το ζώο σκοτώθηκε μετά από λίγο. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο κυβερνήτης λίγο πριν προσγειωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης», «σήκωσε» και πάλι το αεροπλάνο ενημερώνοντας τους επιβάτες ως ακολούθως: «Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά μόλις καταφέραμε να μη σκοτώσουμε ένα λαγό». Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας λαγός εμφανίστηκε στο διάδρομο. Ο πιλότος προκειμένου να μην τον σκοτώσει επέλεξε να σηκώσει ξανά το αεροσκάφ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Περιπέτεια με πτήση στο Ηράκλειο: Ο πιλότος ξανασήκωσε το αεροπλάνο για να μην σκοτώσει έναν λαγό

Καθώς το αεροπλάνο ήταν στη φάση της προσγείωσης, ο κυβερνήτης το «σήκωσε» και πάλι ενημερώνοντας τους επιβάτες για τον λόγο. Μια αναπάντεχη… περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες της τελευταίας πτήσης από Αθήνα προς Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ της 10ης Μαΐου κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο «Νίκος Καζαντζάκης». Καθώς το αεροπλάνο ήταν στη φάση της προσγείωσης, […] The post Περιπέτεια με πτήση στο Ηράκλειο: Ο πιλότος ξανασήκωσε το αεροπλάνο για να μην σκοτώσει έναν λαγό appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη