#Νίκος Καζαντζάκης

Ηράκλειο: Προβλήματα στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω ισχυρών ανέμων

in.gr
Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»
20:02 22/04/2024

Σαν σήμερα: 18 Φεβρουαρίου 1883 – Γεννιέται ο Νίκος Καζαντζάκης

myvolos.net
Ένας από τους περισσότερο μεταφρασμένους Έλληνες λογοτέχνες είναι ο Νίκος Καζαντζάκης. Μυθιστοριογράφος, ποιητής, δημοσιογράφος, περιηγητής και φιλόσοφος, ο Καζαντζάκης άφησε πλούσιο έργο, στο οποίο αποτύπωσε τις ανησυχίες του για τα μείζονα προβλήματα που απασχολούσαν τον ίδιο, αλλά όχι μόνο. Έλαβε πολλά βραβεία, όχι όμως το Νόμπελ Λογοτεχνίας, για το οποίο προτάθηκε δεκατέσσερις φορές σε εννιά […]
07:46 18/02/2024

Ηράκλειο: Αναστολή πτήσεων έξι ημερών από τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Cnn.gr
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό την εξαήμερη αναστολή πτήσεων, (από 19/2 έως 24/2), στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», λόγω εργασιών αναβάθμισης των διαδρόμων.Περισσότερα...
15:37 16/02/2024

Ηράκλειο: Κλειστό το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από 19-24 Φεβρουαρίου

ProtoThema.gr
Αναστέλλονται οι πτήσεις των αεροπορικών λόγω εργασιών αναβάθμισης
18:00 05/02/2024

Κλείνει το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για εργασίες

NewsBomb
Κλείνει από τις 19 Φεβρουαρίου το αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω εργασιώνΠερισσότερα...
20:00 26/01/2024

Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση μηχανών στο Ηράκλειο - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Newsit
Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (20.12.2023) στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το ekriti.gr, το τροχαίο στην Κρήτη έγινε στον ΒΟΑΚ στον κόμβο του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Πληροφορίες αναφέρουν συγκρούστηκαν δύο μοτοσικλέτες που οδηγούσαν ένας 60χρονος και ένας 19χρονος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ... Περισσότερα To άρθρο Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση μηχανών στο Ηράκλειο - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:00 20/12/2023

Επεισοδιακή πτήση προς Ηράκλειο: Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών που φέρεται να επιτέθηκαν σε επιβάτες

myvolos.net
Επεισοδιακά εξελίχθηκε πτήση από το Μάντσεστερ προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου χθες.  Δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, που είχαν μαζί τους μωρό 1,5 έτους, επιβιβάστηκαν στην πτήση της Jet2 από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.  Οπως ανέφεραν αρμόδιες αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, είχαν αρχίσει να καταναλώνουν αλκοόλ πριν από την επιβίβασή […]
12:46 13/10/2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ηράκλειο ισραηλινοί τουρίστες

Παραπολιτικά
Αναστάτωση στο “Νίκος Καζαντζάκης” εξαιτίας του πολέμου του Ισραήλ
19:00 07/10/2023

Ηράκλειο: Ισραηλινοί τουρίστες φοβήθηκαν για τις εχθροπραξίες στην χώρα τους και δεν μπήκαν σε πτήση επιστροφής

lykavitos.gr
Αναστάτωση δημιουργήθηκε το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με Ισραηλινούς τουρίστες που κανονικά αναχωρούσαν σήμερα για Τελ Αβιβ, ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους στην Κρήτη.
18:17 07/10/2023

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»: Οι ισραηλινοί τουρίστες αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ηράκλειο

Gazzetta
Στο Ηράκλειο παραμένουν οι τουρίστες από το Ισραήλ που αρνούνται να ταξιδέψουν για την χώρα τους, μετά τις ταραχώδεις εξελίξεις.
18:00 07/10/2023

Κακός χαμός στο αεροδρόμιο για επιβάτη που πήγε να μπει σε αεροπλάνο με μαχαίρι

irafina.gr
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου ελέγχου που γίνεται στους επιβάτες αεροσκαφών… Για Λυών πετούσε ένα ζευγάρι Γάλλων σήμερα, Σάββατο 30/9 το μεσημέρι και η ασφάλεια του αεροδρομίου στο Ηράκλειο «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τον συνηθισμένο έλεγχο παρατήρησε κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άντρα ηλικίας 50 ετών και τον σταμάτησε. […]
18:46 30/09/2023

Η ζώνη επιβάτη σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Κακός χαμός κατά τη διάρκεια ελέγχου

Newsit
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου ελέγχου που γίνεται στους επιβάτες αεροσκαφών… Για Λυών πετούσε ένα ζευγάρι Γάλλων σήμερα, Σάββατο 30/9 το μεσημέρι και η ασφάλεια του αεροδρομίου στο Ηράκλειο «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τον συνηθισμένο έλεγχο παρατήρησε κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άντρα ηλικίας 50 ετών και τον σταμάτησε. ... Περισσότερα To άρθρο Η ζώνη επιβάτη σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Κακός χαμός κατά τη διάρκεια ελέγχου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 30/09/2023

Ηράκλειο: Άνω-κάτω μια πτήση από ανήλικο επιβάτη – Ήθελε να καπνίσει, προσπάθησε να σπάσει κάθισμα

logiastarata.gr
Ηράκλειο: Ένας 17χρονος συνελήφθη εχθές Πέμπτη στο αεροδρόμιο μετά από επεισόδιο σε αεροπλάνο που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από το «Νίκος Καζαντζάκης». Ηράκλειο: Το χρονικό Ο ανήλικος επιβάτης πτήσης από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με προορισμό το Τελ Αβίβ προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, όταν κατά τη διάρκεια της επιβίβασης προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο. Μέλη του πληρώματος […] The post Ηράκλειο: Άνω-κάτω μια πτήση από ανήλικο επιβάτη – Ήθελε να καπνίσει, προσπάθησε να σπάσει κάθισμα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 07/07/2023

Σοκαριστική εικόνα: Αδειο από τουρίστες στα μέσα Ιουνίου το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

lamianow.gr
Σοκάρει η φωτογραφία που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου. Απογοητευτική είναι η εικόνα έξω από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου που δείχνει τον χώρο μπροστά από τις αφίξεις των επιβατών να είναι άδειος από κόσμο. Το τοπίο είναι «νεκρό» Αδειο είναι το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου όπως φαίνεται στη φωτογραφία που […] The post Σοκαριστική εικόνα: Αδειο από τουρίστες στα μέσα Ιουνίου το αεροδρόμιο του Ηρακλείου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:37 15/06/2023

Ηράκλειο: Συναγερμός στο αεροδρόμιο για… βόμβα σε αεροσκάφος

Skai.gr
Το αεροσκάφος έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» μεταφέροντας κυρίως Γερμανούς
13:37 03/06/2023

Ο Νίκος Καζαντζάκης για την ευθύνη του συγγραφέα και την αποστολή της τέχνης του

matrix24.gr
Γεννημένος το 1883 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Νίκος Καζαντζάκης βρίσκεται πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Παρίσι, όπου αποκτά αμέσως επαφή, εν έτει 1908, με τη φιλοσοφία του Ανρί Μπερξόν, την οποία και θα φροντίσει λίγο αργότερα να εισηγηθεί, με γραπτά και διαλέξεις του, στην Ελλάδα.
09:51 27/05/2023

Στη «μάχη της πλατείας» νικητής ο Τσίπρας - Το κρας τεστ των συγκεντρώσεων

ieidiseis.gr
Σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Θησείο, φοβούμενος τη σύγκριση με τον Αλ. Τσίπρα στην πλατεία Συντάγματος.Λίγο πριν τις κάλπες και μόλις μερικές ώρες πριν τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πάτρα και Θησείο, αντίστοιχα, η «μάχη της πλατείας» έχει αναδείξει από χθες, στο Σύνταγμα, νικητή. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατάφερε να γεμίσει την πλατεία Συντάγματος, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός επέλεξε να κλείσει την προεκλογική περίοδο στο σαφώς μικρότερο Θησείο. Η απόφαση αυτή του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Αλέξη Τσίπρα. «Καλώ τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί αύριο στην
17:00 19/05/2023

Το «γαλάζιο στοίχημα» του Μητσοτάκη στην Κρήτη

pagenews.gr
Στο προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει στην Κρήτη  για την τρέχουσα εκλογική περίοδο αναφέρθηκε χθες το βράδυ από το κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
11:28 16/05/2023

Live η προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

Newsit
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο Κρήτης, εν όψει των εκλογών στις 21 Μαΐου 2023. Δείτε live To άρθρο Live η προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:02 15/05/2023

Στου Ζωγράφου και στο Ηράκλειο Κρήτης ο Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του Πρωθυουργού

blueskytv.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα την περιοχή του Ζωγράφου. Την 19:00η βραδυνή ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Στου Ζωγράφου και στο Ηράκλειο Κρήτης ο Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του Πρωθυουργού on BLUE SKY.
11:02 15/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load