Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι πολιτικοί διέπραξαν εγκληματικές πράξεις πρέπει να πάνε φυλακή

19:42 - 11/05/2023

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών υπάρχουν ποινικές ευθύνες για εμπλεκόμενους. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε ξανά για την υπόθεση των υποκλοπών και επανέλαβε πως οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο των υποκλοπών πρέπει να πάνε στη φυλακή. «Κατ’ αρχάς εξεταστική έγινε και είδαμε τα αποτελέσματά της που έβαλε ασπίδα η Νέα Δημοκρατία τους βουλευτές της να μην κληθούν ούτε ο Δημητριάδης, ούτε Μπίτσιος, ούτε ο Λαβρανός, ούτε επιχειρηματίες. Εγώ αυτό που λέω είναι πάρα πολύ απλό», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε: «Έχω προσφύγει και στη Δικαιοσύνη και στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ως Ευρωπαίος πολίτης. Περιμένω το αποτέλεσμα της Δικαιοσύνης. Έχουμε διάκριση των εξου

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι συμμετείχαν αν κριθούν ένοχοι, να πάνε φυλακή

«Έχω προσφύγει τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη. Τους έχω εμπιστοσύνη και περιμένω αποτελέσματα. Θα πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος όσων συμμετείχαν σε αυτό το σκάνδαλο κι αν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Όσοι πολιτικοί διέπραξαν εγκληματικές πράξεις πρέπει να πάνε φυλακή

Τι είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στον ΑΝΤ1

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά