Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι απέναντι στις πρακτικές και του Μητσοτάκη και του Τσίπρα
22:04 - 11/05/2023
«Έχω προσφύγει τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν ρωτήθηκε για τη φράση του στο χθεσινό debate, σχετικά με ότι κάποιοι που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών.«Έχω προσφύγει τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν ρωτήθηκε για τη φράση του στο χθεσινό debate, σχετικά με ότι κάποιοι που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών.«Τους έχω εμπιστοσύνη και περιμένω αποτελέσματα. […
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι απέναντι στις πρακτικές και του Μητσοτάκη και του Τσίπρα
« Έχω προσφύγει τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη. Τους έχω εμπιστοσύνη και περιμένω αποτελέσματα...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι απέναντι στις πρακτικές και του Μητσοτάκη και του Τσίπρα
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι απέναντι στις πρακτικές και του Μητσοτάκη και του Τσίπρα ekomninou
Thu, 11/05/2023 - 22:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr