Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης στο Associated Press: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας αλλά δεν είμαι αφελής
10:54 - 12/05/2023
«Θα ήθελα να ελπίζω ότι η επόμενη τουρκική κυβέρνηση θα επανεξετάσει συνολικά την προσέγγισή της προς τη Δύση, όχι μόνο προς την Ελλάδα»
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για Τουρκία στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας αν επανεκλεγώ πρωθυπουργός, αλλά δεν είμαι αφελής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Associated Press λίγο πριν από τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία.
Διαβάστε το στο in.grΜητσοτάκης για Τουρκία στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας αν επανεκλεγώ πρωθυπουργός, αλλά δεν είμαι αφελής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Associated Press λίγο πριν από τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία.
Διαβάστε το στο tanea.gr Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης σε Associated Press: «Χείρα φιλίας στην Τουρκία αλλά δεν είμαι αφελής»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοτάκης στη συνέντευξή του στο Associated Press εστίασε σε ελληνοτουρικά, μεταναστευτικό και οικονομίαΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜητσοτάκης στο AP: Τείνω «χείρα φιλίας» στον νικητή των τουρκικών εκλογών
O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε την προθυμία του να μιλήσει με όποιον αναδειχθεί νικητής από τις κάλπες στην Τουρκία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο AP.
Διαβάστε το στο tovimaΜητσοτάκης στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας στην Τουρκία αν επανεκλεγώ, αλλά δεν είμαι αφελής
«Θα τείνω χείρα φιλίας σε όποιον εκλεγεί από τον τουρκικό λαό και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τη δυναμική που έχει εδραιωθεί μετά τους καταστροφικούς σεισμούς. Αλλά δεν είμαι αφελής», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Associated Press ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ξέρω ότι οι εξωτερικές πολιτικές των χωρών δεν αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη. Αλλά ελπίζω ότι η επόμενη τουρκική κυβέρνηση θα επανεξετάσει συνολικά την προσέγγισή της προς τη Δύση, όχι μόνο προς την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες», συμπληρώνει. «Αλλά και πάλι, πρέπει να είμαι ρεαλιστής και να μην είμαι πολύ αφελής, και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε με την σταθερή εξωτερική μας πολιτική.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚ. Μητσοτάκης: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας, αλλά δεν είμαι αφελής
Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο στο Associated Press. Όπως είπε, θα τείνει «χείρα φιλίας» στον νικητή των επερχόμενων εκλογών στην…
Κ. Μητσοτάκης: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας, αλλά δεν είμαι αφελής - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜητσοτάκης: Θα τείνω χείρα φιλίας στην Τουρκία αν επανεκλεγώ, αλλά δεν είμαι αφελής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει σε συνέντευξή του στο Associated Press ότι θα τείνει «χείρα φιλίας» στον νικητή των επερχόμενων εκλογών στην Τουρκία αλλά προσθέτει ότι ελπίζει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα «επανεξετάσει την προσέγγισή της προς τη Δύση»
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νικητή των Τουρκικών εκλογών, αλλά δεν είμαι αφελής
«Πρέπει να είμαι ρεαλιστής... Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις αποτρεπτικές και τις αμυντικές μας ικανότητες», λέει ο κ. Μητσοτάκης.
The post Μητσοτάκης στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νικητή των Τουρκικών εκλογών, αλλά δεν είμαι αφελής appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΜητσοτάκης στο AP: «Θα τείνω χείρα φιλίας στην Τουρκία αν επανεκλεγώ, αλλά δεν είμαι αφελής»
«Χείρα φιλίας» στον νικητή των επερχόμενων εκλογών στην Τουρκία, τείνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο AP και ευελπιστεί ότι «η επόμενη κυβέρνηση θα επανεξετάσει την προσέγγισή της προς τη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜητσοτάκης στο Associated Press: Θα τείνω χείρα φιλίας στην Τουρκία αν επανεκλεγώ, αλλά δεν είμαι αφελής
«Ελπίζω η επόμενη τουρκική κυβέρνηση να επανεξετάσει συνολικά την προσέγγισή της προς τη Δύση»
Διαβάστε το στο news.grΕκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο Associated Press: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας αλλά δεν είμαι αφελής
«Γνωρίζω ότι οι εξωτερικές πολιτικές των χωρών δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη» Στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία μετά τις εκλογές στις δύο χώρες τις επόμενες εβδομάδες αναφέρεται στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Associated Press ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρεται επίσης στη μεταναστευτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στον κίνδυνο υποβάθμισης της οικονομίας αν […]
The post Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο Associated Press: Θα τείνω χείρα φιλίας στον νέο ηγέτη της Τουρκίας αλλά δεν είμαι αφελής appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΜητσοτάκης στο AP: Θα τείνω χείρα φιλίας στην Τουρκία αν επανεκλεγώ, αλλά δεν είμαι αφελής
Συνέντευξη στο Associated Press παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι πρόθεση του είναι να «τείνει χείρα φιλίας» στον νικητή των επερχόμενων εκλογών στην Τουρκία αν επανεκλεγεί, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα η επόμενη κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στη γειτονική χώρα να «αναθεωρήσει την προσέγγιση της απέναντι στη Δύση». «Δεν είμαι, όμως, αφελής», επεσήμανε […]
Διαβάστε το στο myvolos.net