Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη για τη μητέρα της: «Θέλω να κλάψω»

14:30 - 12/05/2023

Στη γιορτή της μητέρας αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια ιδιαίτερα To άρθρο Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη για τη μητέρα της: «Θέλω να κλάψω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη για τη μητέρα της: «Με κοιτάς μέσα στα μάτια, Θοδωρή μου και θέλω να κλάψω αλλά μην με κάνεις να κλάψω»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στη γιορτή της μητέρας και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, μίλησε για τη δική της μητέρα, τονίζοντας πως ως παιδί, της εξέφρασε την αγάπη της με όλους τους τρόπους.Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στη γιορτή της μητέρας και ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, μίλησε για τη δική της μητέρα, τονίζοντας πως ως παιδί, της εξέφρασε την αγάπη της με όλους τους τρόπους.Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε μετά από ερώτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: «Εγώ πάντα επειδή ήμουν ένα παιδάκι που ήμουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση για τη γιορτή της μητέρας – «Θέλω να κλάψω»

Η γιορτή της μητέρας που την Κυριακή 14 Μαΐου στάθηκε αφορμή για την Ελένη Μενεγάκη για να μιλήσει για τη ζεστή σχέση που έχει η ίδια με τη μητέρα της, αλλά και πώς ως μητέρα η ίδια βλέπει τα πράγματα πιο ολοκληρωμένα. «Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους» «Εγώ […] The post Ελένη Μενεγάκη: Η συγκίνηση για τη γιορτή της μητέρας – «Θέλω να κλάψω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της