Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου»

00:30 - 13/05/2023

Στο Ισραήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από […] The post Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδη: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου» (vid)

Μια σοκαριστική εμπειρία βίωσε η Σοφία Μουτίδου, η οποία βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο Ισραήλ για ταξίδι αναψυχής.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Συνταράζει η Σοφία Μουτίδου για το ταξίδι της στο Ισραήλ: Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου

Στο Ισραήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ για ταξίδι αναψυχής και όπως αποκαλύπτει σε ανάρτησή της στο Instagram, κατά την παραμονή της εκεί βίωσε τις επιθέσεις με ρουκέτες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα και την κατάσταση συναγερμού στην οποία περιήλθε η πόλη. Τις τελευταίες ώρες η Αίγυπτος, παραδοσιακός μεσολαβητής μεταξύ των εμπολέμων, δραστηριοποιείται για να πετύχει κατάπαυση του πυρός, τη στιγμή που οι διεθνείς εκκλήσεις πολλαπλασιάζονται για να μπει τέλος στην κλιμάκωση, που είναι η σοβαρότερη από τον Αύγουστο του 2022 ανάμεσα στις ένοπλες οργανώσεις στη Γάζα και το Ισραήλ. Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»