Super League 1: Ποιος θα κάνει την απονομή τίτλου στην ΑΕΚ

10:44 - 13/05/2023

Super League 1: Ποιος θα κάνει την απονομή τίτλου στην ΑΕΚ 13/05/2023 Την Κυριακή θα έχουμε πρωταθλήτρια ομάδα για φέτος και το ζήτημα ποιος θα κάνει την απονομή (πιθανότατα στην ΑΕΚ) φαίνεται πως λύθηκε... Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, την απονομή του τροπαίου την κάνει ο πρόεδρος της Super League 1. Όμως, κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει, καθώς πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός... Η δεύτερη επιλογή ήταν η αντιπρόεδρος της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου του Ατρομήτου. Ωστόσο και η συγκεκριμένη συγκέντρωνε μηδαμινές πιθανότητες να παραδώσει το τρόπαιο. Έτσι, το μέλος του συνεταιρισμού που θα κάνει την απο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super League: Ο Θοδωρής Λάιος θα κάνει την απονομή του τίτλου

O διευθυντής διοργάνωσης πρωταθλημάτων της Super League, Θοδωρής Λάιος θα κάνει την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Super League: Αυτός θα κάνει την απονομή του πρωταθλήματος και δεν θα είναι ο Μαρινάκης

Την Κυριακή θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής της Super League κι ένα από τα ζητήματα που είχαν συζητηθεί ήταν το ποιος θα κάνει την απονομή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΑΕΚ είναι αυτή που θα κόψει φέτος το νήμα, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ετοιμάζει ήδη την φιέστα στην «OPAP Arena». Βάσει πρωτοκόλλου, την απονομή του τροπαίου την κάνει ο […] The post Super League: Αυτός θα κάνει την απονομή του πρωταθλήματος και δεν θα είναι ο Μαρινάκης first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»