Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star»
11:30 - 13/05/2023
Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι έξω από τα στούντιο που γυρίζεται το Πρωινό του ΣΚΑΪ. Η […]
The post Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Χριστοπούλου: Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον ΣΚΑΪ
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την Ζενεβιέβ, την Βίκυ Καγιά, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star»
Για την απόφαση της Βίκυς Καγιά να μη βρίσκεται στην τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το ενδεχόμενο να αναλάμβανε η ίδια την παρουσίαση του Shopping Star, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται δίπλα στη Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό μας“, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Open […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο “Πρωινό μας”»
Για την απόφαση της Βίκυς Καγιά να μη βρίσκεται στην τηλεόραση της επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο “Πρωινό μας”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ΄έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star»
Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης ενώ απάντησε για το αν θα την ενδιέφερε να αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star. «Τη Ζενεβιέβ την είδα στο First Dates, την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει. Δεν ξέρω αν της πάει αυτό το κόνσεπτ, θα δείξει η […]
The post Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ΄έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr