Φαίη Σκορδά: «Την προσωπική μου ζωή την έχω παραμελήσει» – Τι απαντά στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της
15:00 - 13/05/2023
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Χάρη Λεμπιδάκη.
To άρθρο Φαίη Σκορδά: «Την προσωπική μου ζωή την έχω παραμελήσει» – Τι απαντά στα σενάρια αλλαγής ώρας της εκπομπής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Την έχω παραμελήσει, στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά»
Για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, τα σενάρια που τη θέλουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να αλλάζει ώρα η εκπομπή της αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Φαίη Σκορδά στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».Για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης, τα σενάρια που τη θέλουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να αλλάζει ώρα η εκπομπή της αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Φαίη Σκορδά στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».«Για εμένα, πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού, όταν τελείωνε η προηγούμενη σεζόν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣκορδά: «Την προσωπική μου ζωή την έχω παραμελήσει»
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Φαίη Σκορδά άνοιξε τη καρδιά της και μίλησε για όλαΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣκορδά: «Την προσωπική μου ζωή την έχω παραμελήσει»
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Φαίη…
Διαβάστε το στο onsports.gr