Μαρία Κορινθίου: «Δεν είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα»
11:24 - 14/05/2023
Την Μαρία Κορινθίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε εκδήλωση όπου και παρευρέθηκε και για πρώτη φορά έδωσε απάντηση για το τηλεοπτικό της […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Δεν είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Δεν θα είμαι του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα
Το τέλος της συνεργασίας με το Πρωινό ανακοίνωσε η Μαρία Κορινθίου. Για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου έδωσε τέλος στη φημολογία για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. “Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Δεν θα είμαι του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα- Θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω»
Την Μαρία Κορινθίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε εκδήλωση και εκεί η ίδια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.Την Μαρία Κορινθίου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε εκδήλωση και εκεί η ίδια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον.Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, λέγοντας πως «δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω ότι το ξέρετε και όλοι κιόλας. Φυσικά, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κορινθίου: Δεν θα είμαι του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα
Το τέλος της συνεργασίας με το Πρωινό ανακοίνωσε η Μαρία Κορινθίου. Για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου έδωσε τέλος στη φημολογία για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. “Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Κορινθίου: «Δε θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα»
Η Μαρία Κορινθίου δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο «Πρωινό», στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend. Η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε την αποχώρησή της. «Δε θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Δε θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr