Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω, είχα χάσει τελείως το χιούμορ μου»
15:06 - 14/05/2023
Στο πλατό της εκπομπής “Γειά σου” βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Καραβάτου η οποία τη φετινή
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω, είχα χάσει τελείως το χιούμορ μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω τι πραγματικά θέλω
Οι δυσκολίες όταν ήρθε στην Αθήνα, οι φίλοι της, τα θέλω της. Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα (14.05.2023) καλεσμένη τη Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γειά σου». «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω τι πραγματικά θέλω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω, είχα χάσει τελείως το χιο
Κατερίνα Καραβάτου: «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb