Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα» – Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη
10:44 - 15/05/2023
Την πρώτη αντίδραση από τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τη συνέντευξη «ποταμό» του Θοδωρή Μαραντίνη για τη
To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα» – Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα», λέει μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη
Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετείται για τις δηλώσεις Ματαντίνη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα – Δεν θα επιτρέψω να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τα όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η ίδια, κρατώντας έναν λακωνικό λόγο, έδωσε τις δικές της απαντήσεις, ύστερα από τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, πριν λίγες μέρες. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε, αρχικά, για τα συναισθήματα που της έχουν γεννηθεί από όλη αυτή την κατάσταση. «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δεν μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα – Δεν θα επιτρέψω να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τα όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τις λεπτομέρειες του διαζυγίου της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η ίδια, κρατώντας έναν λακωνικό λόγο, έδωσε τις δικές της απαντήσεις, ύστερα από τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της, πριν λίγες μέρες. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @…
Διαβάστε το στο news.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη»
Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη δημόσια επιστολή της η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για πρώτη φορά on camera για όσα ειπώθηκαν. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δε μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα, είμαι πολύ στεναχωρημένη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr