Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής - Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

11:00 - 15/05/2023

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής, Γιάννης Βογιατζής.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής – Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή. Ο αγαπητός τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/5), ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Ποιος ήταν ο Γιάννης Βογιατζής Γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου 1934 ο Γιάννης Βογιατζής ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι από […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής – Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής. Περισσότερα σε λίγο… Το άρθρο Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής – Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής σε ηλικία 89 ετών.Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής σε ηλικία 89 ετών.Ο Γιάννης Βογιατζής (20 Δεκεμβρίου 1934) ήταν Έλληνας τραγουδιστής που δραστηριοποιήθηκε ως καλλιτέχνης σε όλους τους χώρους όπου λειτουργούσε το τραγούδι, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στο ραδιόφωνο. Βραβεύτηκε δυο φορές με το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, το 1963 με το τραγούδι «Πέταξε ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Βογιατζής: Έπαθε σοκ ο Πασχάλης στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε σήμερα το πρωί στα 89 του χρόνια από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου […] The post Γιάννης Βογιατζής: Έπαθε σοκ ο Πασχάλης στον αέρα του ΑΝΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής - Τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής,…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής - Είχε τραγουδήσει τον ύμνο του Παναθηναϊκού

Απεβίωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής - Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής - Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο 15/05/2023 Σε ηλικία 89 ετών, έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής. Νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο Γιάννης Βογιατζής δραστηριοποιήθηκε ως τραγουδιστής σε όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο. Βραβεύτηκε δυο φορές με το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1963 με το τραγούδι «Πέταξε ένα πουλί» (των Κώστα Κλάββα και Αλέξη Αλεξόπουλου και το 1970 με το τραγούδι «Αδέρφια μου αλήτες πουλιά» (των Τόλη Βοσκόπουλου και Ηλία Λυμπερόπουλου). Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής στα 89 του

Πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο αφού έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βογιατζής, ο αγαπημένος τραγουδιστής που έντυσε με τα τραγούδια του και πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ήταν 89 ετών. O Γιάννης Βογιατζής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ποιος ήταν ο Γιάννης Βογιατζής Γεννήθηκε το 1934. Διέγραψε μια […] The post Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής στα 89 του appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής – Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής, Γιάννης Βογιατζής. Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή. Ο αγαπητός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/5), ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Περισσότερα σε λίγο… Πηγή The post Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής – Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, Γιάννης Βογιατζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.  The post Πέθανε ο Γιάννης Βογιατζής appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση