#Γιάννης Βογιατζής

Γιάννης Βογιατζής: «Δεν βλέπω πια τις ταινίες μου γιατί στεναχωριέμαι, τα λάθη με σκοτώνουν»

zappit.gr
Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Γιάννης Βογιατζής βρέθηκε Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος το απόγευμα της […] The post Γιάννης Βογιατζής: «Δεν βλέπω πια τις ταινίες μου γιατί στεναχωριέμαι, τα λάθη με σκοτώνουν» appeared first on Zappit.
21:00 21/01/2024

Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023

olympia.gr
Την χρονιά που πέρασε πέθαναν 99 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής. Του έντεχνου, του λαϊκού, του δημοτικού. Συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, μουσικοί. Τα πιο γνωστά ονόματα ήταν οι: Ιανουάριος Νότης Μαυρουδής, Καριοφίλλης Δοϊτσίδης, Νίκος Ξανθόπουλος Φεβρουάριος Τάσος Βουγιατζής, Κυριακού Πελαγία Απρίλιος Στέλιος Καραϊνδρος Μάιος Γιάννης Βογιατζής, Σούλη Σαμπάχ Ιούνιος Αντζελα Ζήλια, Γιάννης Μαρκόπουλος, Τόλης Μαστρόκαλος απο τους […] Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023 - olympia
14:28 17/01/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Η Φίνος Φιλμ μας εύχεται καλή χρονιά με μια απολαυστική ανασκόπηση του 2023

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Η Φίνος Φιλμ μας εύχεται καλή χρονιά με μια απολαυστική ανασκόπηση του 2023 30/12/2023 Η Φίνος Φιλμ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και με αφορμή τις διάφορες παγκόσμιες ημέρες, δημοσιεύει και ένα βίντεο με τις αντίστοιχες ατάκες από τις ταινίες της. Τώρα, συγκέντρωσε όλα αυτά τα πλάνα σε ένα βίντεο για να ευχηθεί για την Πρωτοχρονιά. «Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023 έφτασε! Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι με υγεία και αγάπη!», αναφέρει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα του βίντεο, την οποία συνοδεύει με δύο emoji από κλακέτες και ένα emoji με μια φωτογραφική μηχανή. Στο τέλος του βίντεο, τιμάει όλους τους μεγάλους ηθοποιούς που μας άφησαν φέτ
13:46 30/12/2023

O Γιάννης Βογιατζής στο gossip-tv: «Η Μαίρη ήταν γεμάτη αγάπη»

NewsBomb
Απέραντη θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονόπουλου. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την…Περισσότερα...
21:00 07/10/2023

Έφυγε και ο Γιάννης Βογιατζής από την Παναχαϊκή…

sportstonoto.gr
Ο .. Γιάννης Βογιατζής παραιτήθηκε και αυτός από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής. Ο 44χρονος προπονητής είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες και αποτέλεσε παρελθόν μετά την ήττα (2-1) από την Κηφισιά. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Γιάννη Βογιατζή. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, επικαλέστηκε προσωπικούς […]
10:02 24/05/2023

Τέλος ο προπονητής Γιάννης Βογιατζής από την Παναχαϊκή

thebest.gr
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Γιάννη Βογιατζή.
10:00 23/05/2023

Παναχαϊκή: Τέλος ο Γιάννης Βογιατζής

fosonline.gr
Τέλος ο Γιάννης Βογιατζής από την Παναχαϊκή. Υπέβαλε την παραίτησή του.
22:52 22/05/2023

Γιάννης Βογιατζής: Όσα είχε πει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την Αθηναϊκή νύχτα

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θυμάται όσα του είχε πει ο Γιάννης Βογιατζής για την Αθηναϊκή νύχτα. Διαβάστε περισσότερα. The post Γιάννης Βογιατζής: Όσα είχε πει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την Αθηναϊκή νύχτα appeared first on Youfly.
16:08 19/05/2023

Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδερφό του: Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος

paraskhnio.gr
Για τον θάνατο του πρώτου του ξαδέρφου και συνονόματού του, μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι ανέφερε πως είχαν κάνει «συμφωνία» με τον ξάδερφό του να μη φύγει εκείνος πρώτος. «Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος. Γιατί έχουμε και 8 χρόνια διαφορά. Το άρθρο Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδερφό του: Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:30 19/05/2023

Κηδεία Γιάννη Βογιατζή: Συντετριμμένοι η σύζυγος και οι γιοι του στο τελευταίο «αντίο»

tlife.gr
Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε το πρωί της Δευτέρας 15/5 σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια, βυθίζοντας σε To άρθρο Κηδεία Γιάννη Βογιατζή: Συντετριμμένοι η σύζυγος και οι γιοι του στο τελευταίο «αντίο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:14 19/05/2023

Δεν θα αποτεφρωθεί ο Γιάννης Βογιατζής - Την Παρασκευή η κηδεία και ταφή του

Newsit
Θρίλερ με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 89 ετών, καθώς όπως έγινε γνωστό τελικά δεν θα αποτεφρωθεί, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά θα ταφεί. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν θα αποτεφρωθεί στην Ριτσώνα. Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τα ... Περισσότερα To άρθρο Δεν θα αποτεφρωθεί ο Γιάννης Βογιατζής - Την Παρασκευή η κηδεία και ταφή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:30 17/05/2023

Βογιατζής: Δεν θα αποτεφρωθεί η σορός του, παρά την τελευταία του επιθυμία – H παρέμβαση της συζύγου του

thecaller.gr
Θα ταφεί, τελικά. η σορός του Γιάννη Βογιατζή, παρά την τελευταία επιθυμία του αείμνηστου τραγουδιστή να αποτεφρωθεί.Θα ταφεί, τελικά. η σορός του Γιάννη Βογιατζή, παρά την τελευταία επιθυμία του αείμνηστου τραγουδιστή να αποτεφρωθεί.Ο γιος του, Βασίλης Βογιατζής, μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1, είπε ότι η σορός του πατέρα του δεν θα καεί, όπως εκείνος ήθελε, λόγω της επιθυμίας της τελευταίας του συζύγου, η οποία ήθελε ο Γιάννης Βογιατζής, […]
12:10 17/05/2023

Γιάννης Βογιατζής: Πότε και πού θα του πουν το τελευταίο «αντίο» φίλοι και συγγενείς

Newsbeast.gr
Σε θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος τη Δευτέρα το πρωί όταν και έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Βογιατζής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια. Πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους αλλά και την εκτίμησή τους στον τραγουδιστή. Όπως αποκάλυψε ο γιος του η επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν να αποτεφρωθεί. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κηδεία του Γιάννη Βογιατζή θα τελεστεί την Παρασκευή 19 Μαΐου στη 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας. Φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Βογιατζή, ενώ στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στην Ριτσώνα προκειμένου να αποτεφρωθεί.
21:56 16/05/2023

Γιάννης Βογιατζής: Πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή

tlife.gr
Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε το πρωί της Δευτέρας 15/5 σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια, To άρθρο Γιάννης Βογιατζής: Πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:20 16/05/2023

Γιάννης Βογιατζής: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι πέθανε ο πρώτος ξάδελφός μου, τρελάθηκα στο κλάμα»

irafina.gr
Στην εκπομπή “Το Πρωϊνό” μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, με αφορμή τον θάνατο του εξαδέλφου του και τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή. «Ο Γιάννης Βογιατζής ήταν πρώτος μου ξάδερφος, τον είχε βαπτίσει ο πατέρας μου. Ήταν σαν αδελφός μου, όταν έμαθα τον θάνατό του… Έχω πάθει ένα σοκ από το πρωί γιατί κατά σύμπτωση όταν είχε πάει […]
13:42 16/05/2023

Γιάννης Βογιατζής: «Λύγισε» ο γιος του τραγουδιστή – «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, μου είπε ότι είναι περήφανος για μένα»

zappit.gr
Ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 15/5 σε ηλικία 89 ετών, μετά από επιπλοκές που […] The post Γιάννης Βογιατζής: «Λύγισε» ο γιος του τραγουδιστή – «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, μου είπε ότι είναι περήφανος για μένα» appeared first on Zappit.
12:52 16/05/2023

Συγκλονισμένος ο Γιάννης Βογιατζής: «Έχασα έναν αδερφό»

Newsbeast.gr
Σε ηλικία 89 ετών ο θρυλικός Γιάννης Βογιατζής, «έφυγε» από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και στους θαυμαστές του. Για τον θάνατό του μίλησε ο πρώτος του ξάδερφος και συνονόματός του, Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος έχει γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στον ελληνικό κινηματογράφο. «Είναι πρώτος μου ξάδελφος, τον έχει βαφτίσει ο πατέρας μου. Όταν έμαθα τον θάνατό του, έπαθα σοκ. Μου είπαν ότι νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο και φίλος μου γιατρός μού εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Όταν έμαθα ότι πέθανε, τρελάθηκα στο κλάμα. Πέθανε ένας αδελφός μου», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιάννης Βογιατζής.
12:06 16/05/2023

Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του ξαδέλφου του Γιάννη Βογιατζή: “Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, τρελάθηκα στο κλάμα”

instyle.gr
O θάνατος του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή γέμισε θλίψη τους οικείους του, τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους θαυμαστές του. Ο ξάδελφός του και συνονόματος ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, εξέφρασε το σοκ και τη λύπη του για την απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη που πέθανε χθες, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας στην εκπομπή “Το […] The post Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του ξαδέλφου του Γιάννη Βογιατζή: “Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, τρελάθηκα στο κλάμα” appeared first on InStyle.
12:04 16/05/2023

Γ. Βογιατζής: «Τρελάθηκα στο κλάμα, πέθανε ένας αδερφός μου» λέει για τον πρώτο του ξάδερφο (video)

agriniopress.gr
Πέθανε χθες ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής σε ηλικία 88 ετών. Υπήρξε ένα από τα μεγάλα αστέρια του τραγουδιού στη δεκαετία του 1960. Δραστηριοποιήθηκε σε όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο. Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1934 και μεγάλωσε στο Παγκράτι, ακριβώς απέναντι από το Άλσος της …
11:40 16/05/2023

Μαθεύτηκε η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου Γιάννη Βογιατζή: Όλα όσα δήλωσε ο γιος του

Newside.gr
Τη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος είχε ήδη ανακοινώσει την τελευταία του επιθυμία. Πανελλήνια θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς αλλά και σε όσους τον αγάπησαν η είδηση πως το πρωί της Δευτέρας (15/5) ο Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Όπως αποκάλυψε ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη στο «T-live» […] The post Μαθεύτηκε η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου Γιάννη Βογιατζή: Όλα όσα δήλωσε ο γιος του appeared first on NewSide.gr.
09:12 16/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load