Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι και το δίνω εκεί»
13:58 - 15/05/2023
Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2023, ο οποίος έχει ξεσηκώσει πληθώρα σχολίων για πολλούς λόγους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι και το δίνω εκεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μου δίνουν τελευταία στιγμή ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι»
Μιλώντας για την εμπειρία του στη Eurovision, ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε τι συνέβαινε στιγμές πριν βγει να ανακοινώσει τη βαθμολογία.
Διαβάστε το στο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι και το δίνω εκεί»
Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2023, ο οποίος έχει ξεσηκώσει πληθώρα σχολίων για πολλούς λόγους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, όσον αφορά στην ανακοίνωση της βαθμολογίας.Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2023, ο οποίος έχει ξεσηκώσει πληθώρα σχολίων για πολλούς λόγους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, όσον αφορά στην ανακοίνωση της βαθμολογίας.Ο παρουσιαστής τόνισε ότι την ώρα που ανακοίνωνε τις ψήφους της ελληνικής επιτροπής, το μόνο που γνώριζε ήταν η χώρα στην οποία είχαμε δώσει το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Eurovision: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι»
Ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για τη βαθμολογία της Ελληνικής επιτροπής στην διοργάνωση και το 4άρι στην Κύπρο
Διαβάστε το στο news.grΦώτης Σεργουλόπουλος για Eurovision: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την δική του εμπειρία στη Eurovision 2023, μέσω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. (BINTEO)
Διαβάστε το στο neolaia.gr