Κωνσταντίνος Δέδες: «Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου»
01:50 - 16/05/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες. Ο γνωστός οδοντίατρος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή της […]
The post Κωνσταντίνος Δέδες: «Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Δέδες: Άνοιξα ιατρείο με δάνειο και επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος – Κέρδισα το λαχείο και κατάλαβα ότι δεν ήταν γραφτό να το κλείσω
Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (15/5), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες. Ο επιτυχημένος οδοντίατρος, παρουσιαστής, αλλά και Πρόεδρος της Τεχνόπολης συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη και αποκάλυψε άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του. Πώς είναι να μεγαλώνεις σε μια πολύτεκνη αγροτική οικογένεια στο Καπανδρίτι; Τι αποφάσισε την πρώτη φορά που πήγε για όργωμα στα χωράφια; Ο οδοντίατρος των celebrities είχε αποφασίσει από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με την οδοντιατρική παρότι στην αρχή πέρασε δύσκολα. «Οι γονείς μου ήταν αγρότες και ήμασταν τέσσερα παιδιά, πολύτεκνη οικογένεια. Τον βοηθούσαμε πολύ στις αγροτικές δουλειές. Ο πατέρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντίνος Δέδες: «Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου»
Ο επιτυχημένος οδοντίατρος, παρουσιαστής, αλλά και Πρόεδρος της Τεχνόπολης Κωνσταντίνος Δέδες συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τι έκανε όταν άνοιξε την πρώτη του κλινική με δάνειο και δεν πατούσε άνθρωπος για δύο μήνες. «Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνος Δέδες: «Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου, κέρδισα 450 ευρώ στο λαχείο και δεν το έκλεισα»
Ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο γνωστός οδοντίατρος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ξεκίνημά του στο επάγγελμα που σπούδασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα που άνοιξε το ιατρείο του.
Ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο γνωστός οδοντίατρος, που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ξεκίνημά του στο επάγγελμα που σπούδασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα που άνοιξε το ιατρείο του. «Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr