«Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη»: Το νέο βιβλίο της Φωτεινής Μυλωνά – Ραΐδη

09:30 - 16/05/2023

Τίτλος του Παραμυθιού: «Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη!», Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: Φωτεινή Μυλωνά-Ραΐδη Εικονογράφος: Αγησίλαος Ρόμπολας «Υφάδι γύρευε η κυρά των παραμυθιών, στο Μεσολόγγι, για τα παραμύθια της. Κι υφάδι δε βρήκε… Γεμάτα τα μασούρια κι οι ανέμες της λιμνοθάλασσας μετάξι. Ύφαινε κι ύφαινε αυτή και τελειωμό δεν είχε. Τη μια ιστορία τέλειωνε, άλλη ακολουθούσε. …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη»: Το νέο παραμύθι της Φωτεινής Μυλωνά – Ραΐδη

Τίτλος του Παραμυθιού: «Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη!», Εκδόσεις ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Συγγραφέας: Φωτεινή Μυλωνά-Ραΐδη Εικονογράφος: Αγησίλαος Ρόμπολας «Υφάδι γύρευε η κυρά των παραμυθιών, στο Μεσολόγγι, για τα παραμύθια της. Κι υφάδι δε βρήκε… Γεμάτα τα μασούρια κι οι ανέμες της λιμνοθάλασσας μετάξι. Ύφαινε κι ύφαινε αυτή και τελειωμό δεν είχε. Τη μια ιστορία τέλειωνε, άλλη ακολουθούσε. Κι όλες τους αληθινές. Έκανε να φύγει λυπημένη η κυρά των παραμυθιών για άλλο τόπο, μα σταμάτησε… «Κόρη μου», της είπε, «θα σου χαρίσω το παραμύθι, μου χαρίζεις τις ιστορίες σου; Δέχτηκε η λιμνοθάλασσα την πρότασή της και της έδωσε το χέρι. «Το πρώτο σας υφαντό δικό μου!» συγκινημένη μπήκ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»