Στα Βριλήσσια ιερουργεί ο επιχειρηματίας που έγινε παπάς για να γλιτώσει από τον κόσμο που φέσωσε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν μπορούσα να τους πληρώσω» – Τι λέει επιχειρηματίας που έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Πάτρα η υπόθεση ενός επιχειρηματία, ο οποίος έκλεισε την επιχείρησή του λόγω της κρίσης των προηγούμενων ετών και έγινε ιερέας στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα με παπούτσια από το 1993 ως το 2011 στο κέντρο της Πάτρας. Δεν κατάφερε, όμως, να διασώσει την επιχείρησή ... Περισσότερα
To άρθρο «Δεν μπορούσα να τους πληρώσω» – Τι λέει επιχειρηματίας που έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit«Με απειλούσε κιόλας» – Τι λέει θύμα του επιχειρηματία που έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη
«Έχω κάνει ρύθμιση, να δώσω την ψυχή μου;» απαντά ο επιχειρηματίας που φόρεσε τα ράσα για να γλιτώσει τα χρέη.
Διαβάστε το στο in.grΞέσπασε ο επιχειρηματίας που έγινε παπάς για να γλιτώσει χρέη – «Να δώσω την ψυχή μου;»
Απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, έδωσε ο επιχειρηματίας, που πλέον είναι ιερέας και φέρεται να ακολούθησε το δρόμο της εκκλησίας, ώστε να γλιτώσει από πολίτες που τον έψαχναν, επειδή τους χρωστούσε μεγάλα ποσά. Ο κληρικός μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ισχυρίστηκε πως «η ψυχή ανήκει στον Κύριο, στον Θεό. Αλίμονο αν είχα πάρει και αν μου είχαν δώσει 1.000.000 ευρώ. Δίνει κανένας 1.000.000 ευρώ; Ποιος θα μου έδινε 1.000.000 ευρώ;». «Καταβάλω 200 ευρώ τον μήνα, ανελλιπώς από τον Ιούνιο. Όταν έχεις μία συμφωνία, έχεις και μία ρύθμιση. Τι άλλο να κάνεις; Να δώσω την ψυχή μου;», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, πρόσθεσε ότι «ανά πάσα στιγμή κάποιος δικαστικός κλητήρας μπορεί να βρει
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Δεν μπορούσα να τους πληρώσω» – Τι λέει ο επιχειρηματίας που έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Πάτρα η υπόθεση ενός επιχειρηματία, ο οποίος έκλεισε την επιχείρησή του λόγω της κρίσης των προηγούμενων ετών και έγινε ιερέας στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα με παπούτσια από το 1993 ως το 2011 στο κέντρο της Πάτρας. Δεν κατάφερε, όμως, να διασώσει την επιχείρησή του μέσα στη […]
The post «Δεν μπορούσα να τους πληρώσω» – Τι λέει ο επιχειρηματίας που έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Δεν μπορούσα να τους πληρώσω» – Τι λέει ο επιχειρηματίας που έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του
Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Πάτρα η υπόθεση ενός επιχειρηματία, ο οποίος έκλεισε την επιχείρησή του λόγω της κρίσης των προηγούμενων ετών και έγινε ιερέας στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα με παπούτσια από το 1993 ως το 2011 στο κέντρο της Πάτρας. Δεν κατάφερε, όμως, να διασώσει την επιχείρησή […]
Διαβάστε το στο irafina.gr