Μητσοτάκης: Έχω μεγάλη δυσκολία να συνεργαστώ με Ανδρουλάκη – Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον Τσίπρα στη χυδαιότητά του

20:18 - 16/05/2023

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε το βράδυ της Τρίτης (16/05) στον ΑΝΤ1 και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε το βράδυ της Τρίτης (16/05) στον ΑΝΤ1 και –μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στα περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού.Ειδικότερα, λοιπόν, για τα  περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού που ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου έπεσαν οι μάσκες. Όταν μιλούσα για κυβέρνηση ηττημένων αυτό εννοούσα. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στην χυδαιότητα του

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στον ΑΝΤ1 στις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση απάντησε: «Επι 7 χρόνια ο κ. Τσίπρας με έχει στοχοποιήσει προσωπικά εμένα και την οικογένειά μου. Έφτασε σε νέα επίπεδα μαύρης προπαγάνδας. Όποιος θέλει να μιλήσει για το μέλλον δεν σπαταλά πολύτιμο χρόνο για να μιλά κατά του αντιπάλου του. Εμείς […] Κ. Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στην χυδαιότητα του on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας