Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

11:28 - 17/05/2023

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Βατίδου στο περιοδικό Λοιπόν. Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, To άρθρο Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα» (Βίντεο)

«Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία» δήλωσε η Εύη Βατίδου - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Διαβάστε το στο

Εύη Βατίδου για τον σύντροφό της: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου τα χρήματα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία αναφέρθηκε στο νέο της σύντροφο και στη διαφορά ηλικίας τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας»

Η Εύη Βατίδου μιλά για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Πώς βλέπει τη διαφορά ηλικίας και τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Διαβάστε το στο

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άνδρας» - Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου

«Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία», είπε η Εύη ΒατίδουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Εύη Βατίδου για τον σύντροφό της: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου τα χρήματα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία αναφέρθηκε στο νέο της σύντροφο και στη διαφορά ηλικίας τους. «Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια συζήτησε για τον νέο της σύντροφο, για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει. «Νιώθω υπέροχα, όλα έγινε πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη, δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εύη Βατίδου: Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα

Ποιος είναι ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου που έχει κλέψει την καρδιά της

Διαβάστε το στο news.gr

Εύη Βατίδου: "Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα"

"Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της