Δημήτρης Μακαλιάς: Βγήκε στην εκπομπή με τη νεογέννητη κόρη του – Μπέττυ Μαγγίρα: «Θέλω τρίτο μωρό»
11:30 - 17/05/2023
Μία ξεχωριστή έναρξη έκανε σήμερα η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αφού ο Δημήτρης Μακαλιάς επέλεξε να φέρει στο πλατό […]
The post Δημήτρης Μακαλιάς: Βγήκε στην εκπομπή με τη νεογέννητη κόρη του – Μπέττυ Μαγγίρα: «Θέλω τρίτο μωρό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Μακαλιάς: Μπήκε στο πλατό με τη νεογέννητη κόρη του - Η επική ατάκα της Μαγγίρα
Τηλεοπτικό ντεμπούτο για την κόρη του Δημήτρη ΜακαλιάΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Δημήτρης Μακαλιάς βγήκε στην εκπομπή μαζί με τη νεογέννητη κόρη του – Μπέττυ Μαγγίρα: Θέλω τρίτο μωρό
Μια ξεχωριστή καλεσμένη εισέβαλε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». Μάλιστα, μπορεί να είναι και η μικρότερη σε ηλικία καλεσμένη που πέρασε από την εκπομπή. Πρόκειται για την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα, μπήκε στο πλατό χορεύοντας και έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Το μικρό μωράκι καθόταν ήσυχο και απολάμβανε τα φώτα του πλατό, τις αγκαλιές της Μαγγίρα και του πατέρα της. Τότε, η παρουσιάστρια δήλωσε πως «η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ», αναφερόμενη στη γλυκιά επίσκεψη που είχαν από το μωράκι. «Αντιγόνη μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Μακαλιάς: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με τη νεογέννητη κόρη του
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς καθώς ο ερχομός του δευτέρου παιδιού τους τον περασμένο Νοέμβριο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε και on camera καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς επέλεξε να φέρει στο πλατό της εκπομπής «Ποιος […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr