Μητσοτάκης στη Super Κατερίνα: Θέλω να κλείσω το χάσμα που χωρίζει τους μισθούς γυναικών και ανδρών

11:32 - 17/05/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κουβέντα περιστράφηκε σε περισσότερο κοινωνικά θέματα και έγινε σε έναν χώρο που στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα. «Χαίρομαι», είπε ο πρωθυπουργός «όταν βλέπω νέες γυναίκες να κάνουν το βήμα να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Έχουμε ήδη πολλές ιστορίες από επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν από γυναίκες και έσπασαν ταμπού δεκαετιών». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει απόσταση στις αμοιβές και οι γυναίκες δεν αμείβονται το ίδιο με τους άντρες. Η ανεργία όμως μειώνεται, είπε, και θα αναζητούμε όλο και περισσότερο δυναμικό. «Θα ήθελα να έχω περισσότε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω να κλείσει το χάσμα στους μισθούς ανδρών και γυναικών

Μιλώντας για τη δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τους μισθούς και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών».

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης: Θέλω να κλείσω το χάσμα που χωρίζει τους μισθούς γυναικών και ανδρών

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών (vid)

Μιλώντας για την δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τους μισθούς και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας