Μητσοτάκης στη Super Κατερίνα: Θέλω να κλείσω το χάσμα που χωρίζει τους μισθούς γυναικών και ανδρών
11:32 - 17/05/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κουβέντα περιστράφηκε σε περισσότερο κοινωνικά θέματα και έγινε σε έναν χώρο που στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα. «Χαίρομαι», είπε ο πρωθυπουργός «όταν βλέπω νέες γυναίκες να κάνουν το βήμα να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Έχουμε ήδη πολλές ιστορίες από επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν από γυναίκες και έσπασαν ταμπού δεκαετιών». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει απόσταση στις αμοιβές και οι γυναίκες δεν αμείβονται το ίδιο με τους άντρες. Η ανεργία όμως μειώνεται, είπε, και θα αναζητούμε όλο και περισσότερο δυναμικό. «Θα ήθελα να έχω περισσότε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω να κλείσει το χάσμα στους μισθούς ανδρών και γυναικών
Μιλώντας για τη δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τους μισθούς και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών».
Διαβάστε το στο tanea.grΜητσοτάκης: Θέλω να κλείσω το χάσμα που χωρίζει τους μισθούς γυναικών και ανδρών
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚυριάκος Μητσοτάκης: Θέλω να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών (vid)
Μιλώντας για την δεύτερη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τους μισθούς και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στους μισθούς ανδρών και γυναικών.
Διαβάστε το στο to10.gr