Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η σχέση μου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο έχει ρομαντισμό και κίνδυνο

17:24 - 17/05/2023

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για το ξεκίνημά του, τους ρόλους του και το μέλλον του Πέτρου και της Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο.Η παρέα του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1 υποδέχτηκε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη στο πλατό της εκπομπής. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στη δραματική σχολή, τις προσωπικές και καλλιτεχνικές του αναζητήσεις και τον ρόλο του στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης περιέγραψε αρχικά για την πρώτη του εμπειρία από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου: «Όταν πήγα στη δραματική σχολή νόμιζα πως έκανα λάθος, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Με έπιασε ένα σφίξιμο, είπα «τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ». Ένιωσα τελείως έξω από τα νερά μου». Έχει κληρονομήσει ένα μέρος από την καλλιτεχνική

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά