Ράνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή»
20:12 - 17/05/2023
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το […]
The post Ράνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και στους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΡάνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: Τώρα βρήκατε τον δρόμο – Αυτά γίνονται στη ζωή
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τετάρτης (17/05) και η ancorwoman Ράνια Τζίμα τον υποδέχθηκε με μια… ατάκα. Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, η Ράνια Τζίμα καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας στους τηλεθεατές: «Κυρίες και κύριοι έχουμε μαζί μας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αντίστροφη μέτρηση πια για τις κάλπες. Κύριε πρόεδρε καλωσήρθατε» . «Καλώς σας βρήκα και πάλι» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας με την Ράνια Τζίμα να τονίζει πως: «Ναι, τώρα βρήκατε τον δρόμο». Η απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έκρυβε μια αιχμή για τους πολιτικούς του αντιπάλους ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Βρήκα τον δρόμο. Εγώ έρχομαι,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡάνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή»
“Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται τώρα” υπογράμμισε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας στην Ράνια Τζίμα. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, μια ατάκα από την άνκοργουμαν και δημοσιογράφο του Μεγάλου καναλιού έμελλε να δώσει […]
The post Ράνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.grΡάνια Τζίμα σε Αλέξη Τσίπρα: «Εντάξει, βρε παιδί μου, αυτά γίνονται στη ζωή»
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τετάρτης (17/5).
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ διάλογος Τσίπρα – Τζίμα: «Εγώ ήρθα, άλλοι δεν έρχονται» – «Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα, αυτά γίνονται στη ζωή»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τετάρτης (17/05) και η Ράνια Τζίμα τον υποδέχθηκε με μια… ατάκα. Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, η Ράνια Τζίμα καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας στους τηλεθεατές: «Κυρίες και κύριοι έχουμε μαζί μας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην […]
Το άρθρο Ο διάλογος Τσίπρα – Τζίμα: «Εγώ ήρθα, άλλοι δεν έρχονται» – «Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα, αυτά γίνονται στη ζωή» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr