Απίθανος διάλογος Τζίμα με Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε το δρόμο»-«Εγώ έρχομαι άλλοι όχι»-« Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα, αυτά γίνονται»
20:50 - 17/05/2023
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τετάρτης (17/05).Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τετάρτης (17/05).Μάλιστα, στο ξεκίνημα της κουβέντας με την Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, μια ατάκα από την άνκοργουμαν και δημοσιογράφο του Μεγάλου καναλιού έμελλε να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στο πλατό. «Κυρίες και κύριοι έχουμε μαζί μας τον […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο καυστικός διάλογος Τζίμα-Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο»- «Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται» (vid)
Ο διάλογος και οι σπόντες που έφεραν γέλια στο πλατό στην αρχή της συνέντευξης στο Mega
Διαβάστε το στο Ο καυστικός διάλογος Τζίμα-Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο»- «Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται» (vid)
Ο διάλογος και οι σπόντες που έφεραν γέλια στο πλατό στην αρχή της συνέντευξης στο Mega Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τετάρτης (17/05) και η Ράνια Τζίμα τον υποδέχθηκε με μια… ατάκα. Στο ξεκίνημα της κουβέντας τους, η Ράνια Τζίμα καλωσόρισε τον […]
The post Ο καυστικός διάλογος Τζίμα-Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο»- «Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr